GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αποχαιρέτα στη Στρατολογία που χάνεις…

Ένα πικρό "δώρο" στους κατοίκους της περιοχής της Ξάνθης επιφύλαξε για το τέλος της θητείας τους ως υπουργός Εθνικής Άμυνας ο νυν ...

Ένα πικρό "δώρο" στους κατοίκους της περιοχής της Ξάνθης επιφύλαξε για το τέλος της θητείας τους ως υπουργός Εθνικής Άμυνας ο νυν υπουργός Οικονομικών, κος Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος σε σχετική απάντηση σου σε ερώτημα του βουλευτή Ξάνθης της ΝΔ, κ. Αλέξανδρου Κοντού, αναφορικά με το εάν θα μεταφερθεί το Στρατολογικό γραφείο Ξάνθης στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜΘ (δηλ. Κομοτηνή) επισημαίνει πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι να αποψιλώσει περαιτέρω την περιοχή της Ξάνθης, προχωρώντας στην απομάκρυνση και του Στρατολογικού γραφείου από την πόλη. 

Μετά το Στρατολογικό γραφείο και το κέντρο Νεοσυλλέκτων Σταυρούπολης, τις πόρτες των οποίων κοσμούν τα λουκέτα του μνημονίου, η κυβέρνηση προχωρά σε μια ακόμη σημαντική πολιτική γκάφα, απομακρύνοντας τη Στρατολογία από το Δ΄Σ.Σ. εξυπηρετώντας μικροπολιτικά συμφέροντα και μεταφέροντας την στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜΘ, δηλαδή την πόλη της Κομοτηνής. 

Σε σχετική της ανακοίνωση, η ΝΟΔΕ Ξάνθης κάνει λόγο για προσπάθεια αποψίλωσης της περιοχής λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Οι «φήμες» όπως αποκαλούσαν τις πληροφορίες για μεταφορά της έδρας του Στρατολογικού γραφείου Ξάνθης στην Κομοτηνή παρά τις αρχικές που ήθελαν την μεταφορά όλων των Στρατολογικών Γραφείων της περιοχής στην Ξάνθη, επιβεβαιώθηκαν με απάντηση του υπουργείου στον βουλευτή ΝΔ Ξάνθης Α. Κοντό.

Ακόμη μια δομή που παύει να λειτουργεί στην Ξάνθη, ακόμη μια περίπτωση ανακολουθίας της κυβέρνησης, ακόμη μια κίνηση απαξίωσης στην περιοχή που στερείται εκπροσώπησης και διεκδίκησης απ’ τους κυβερνητικούς βουλευτές όπως αποδεικνύεται γι’ ακόμη μια φορά.

Μετά το Στρατιωτικό Νοσοκομείο, το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Σταυρούπολης, το Στρατολογικό γραφείο ενώ η αποβιομηχάνιση συνεχίζεται, η ανεργία καλπάζει στον νομό, επιχειρήσεις κλείνουν και η περιοχή μαραζώνει με τα προβλήματα να χρονίζουν και τους αρμόδιους ν’ απουσιάζουν!

Το σχέδιο για την Ξάνθη είναι ότι δεν υπάρχει σχέδιο όπως αποδεικνύεται! Μπορεί μέσα στη βουλή να έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση, οι Ξανθιώτες όμως δεν έχουν καμιά εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και στους εκπροσώπους της τοπικά μετά την πλήρη απαξίωση που βιώνουν και ξέρουν ότι η λύση πλέον είναι μόνο μια: εκλογές για απαλλαγή από κάθε κυβέρνηση, ανασχηματισμένη ή μη, του ΠΑΣΟΚ, όσο είναι καιρός μήπως προλάβει να σωθεί κάτι απ’ αυτά που έμειναν!»

Δεν υπάρχουν σχόλια