GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δωρεάν φροντίδα και διαπαιδαγώγηση από το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας

Το «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης» θα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες φροντίδας, διαπαιδαγώγησης και διατροφής σε π...

Το «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης» θα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες φροντίδας, διαπαιδαγώγησης και διατροφής σε παιδιά ηλικίας 8 μηνών και πάνω, με ανώτατο όριο ηλικίας την ηλικία εγγραφής τους στο νηπιαγωγείο. Συγκεκριμένα το παραπάνω νομικό πρόσωπο του δήμου εντάχθηκε στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους ώστε να απασχοληθούν, από τη νέα σχολική χρονιά, τα παιδία τους από το Κ.Κ.Π.Α. του Δήμου κατά τις εργάσιμες ώρες των ίδιων. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του το Κέντρο:
«Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας – γονείς παιδιών ηλικίας από 8 μηνών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση, ότι το Ν.Π. «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης» εντάχθηκε στην Ευρωπαϊκή δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»
Πρόκειται για την εντελώς δωρεάν (εκτός από τα σχολικά είδη), φροντίδα, διαπαιδαγώγηση και διατροφή παιδιών από 8 μηνών ως την εγγραφή τους στο νηπιαγωγείο σε πρωινή βάρδια (7:00-16:00) για το Βρεφικό και για το Παιδικό. 

Αφορά εργαζόμενες και άνεργες μητέρες σε όλους τους τομείς με ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΟΓΑ κ.λ.π. (εξαιρούνται οι μόνιμες δημόσιοι υπάλληλοι) για το Βρεφικό Σταθμό του Κ.Κ.Π.Α. (10 βρέφη) Δήμου Ξάνθης και του Γ’, Ε’. Η’ Παιδικούς Σταθμούς του Κ.Κ.Π.Α. (170 νήπια) Δήμου Ξάνθης.
Η επιλογή των παιδιών που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα θα γίνει από την ΕΕΤΑΑ. 

Τα δικαιολογητικά θα υποβληθούν ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς απευθείας στην ΕΕΤΑΑ Α.Ε. Μυλλέρου 73-77 10436 Αθήνα, σε φάκελο με την ένδειξη «Για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση της δράσης εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» και να παραληφθούν από την ΕΕΤΑΑ μέχρι 11-7-2011. 

Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 25410-66304 από την κα. Δέσποινα Καραογλάνη κατά τις ώρες 11.00π.μ. – 14.00π.μ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια