GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



"Για μένα το βόλεϊ είναι το παν"

Άφησε την Ουκρανία σε ηλικία 15 ετών για να ακολουθήσει το όνειρο του, το βόλεϊ, ο 20χρόνος σήμερα παίκτης της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Βόλει, ...

Άφησε την Ουκρανία σε ηλικία 15 ετών για να ακολουθήσει το όνειρο του, το βόλεϊ, ο 20χρόνος σήμερα παίκτης της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Βόλει, Dmytro Filippov, ο οποίος μιλώντας στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα το πρωί της Παρασκευής δήλωσε πως «για μένα το βόλεϊ είναι το παν, για αυτό άφησα του γονείς μου από τα 15 χρονών στην Ουκρανία και ήρθα μόνος μου στην Ελλάδα μόνο για αυτό. Όσοι θέλουν να ασχοληθούν πραγματικά με το βόλε να το κάνουν γιατί αξίζει».

Ο νεαρός άσσος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Ξάνθης, όπου πραγματοποιείται το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βόλεϊ, στο κλειστό γήπεδο Φίλλιπος Αμοιρίδης. «Το βόλεϊ περνάει δύσκολες στιγμές στην Ελλάδα, το ξέρουν όλοι. Γίνεται μια προσπάθεια από την Ομοσπονδία να φτιάξουμε μια νεανική ομάδα με πάθος και θέληση» ανέφερε ο Dmytro προσθέτοντας πως «οι ηλικίες που έχουμε στην εθνική ομάδα είναι από το ‘93 και πάνω και πιστεύω ότι μπορούμε να σταθούμε στο γήπεδο αξιοπρεπώς. Υπάρχουν παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν αλλά δεν τους δίνεται η ευκαιρία γιατί δεν υπάρχει μέλλον. Το βόλεϊ δεν έχει επαγγελματική καριέρα εδώ, το ξέρουμε όλοι. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν άμεσα, δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια