GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η καρδιά του βόλεϊ χτύπησε στην Ξάνθη

Ένα διήμερο αφιερωμένο στο βόλεϊ είχαν τη χαρά να απολαύσουν οι κάτοικοι της Ξάνθης, με την καρδιά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ να ...

Ένα διήμερο αφιερωμένο στο βόλεϊ είχαν τη χαρά να απολαύσουν οι κάτοικοι της Ξάνθης, με την καρδιά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ να χτυπά στο κλειστό γήπεδο της πόλης Φίλιππος Αμοιρίδης.

 «Σαν πρώτη διοργάνωση μεγάλη εδώ, τα τελευταία χρόνια, εκτιμούμε ότι μπορούμε να αισιοδοξούμε και υπόσχομαι από την πλευρά μου ότι στο μέλλον θα έχει η πόλη μια αντίστοιχη διοργάνωση με την οποία πάλι ο κόσμος θα χαρεί» αναφέρει ο εκπρόσωπος και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Βόλεϊ, κος Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου, ο οποίος εκτιμά πως η όλη διοργάνωση ήταν πετυχημένη. Για δύο ολόκληρες ημέρες οι Ξανθιώτες έδωσαν το δυναμικό παρών στις κερκίδες του γηπέδου στηρίζοντας τις ελληνικές ομάδες (ανδρών-γυναικών) που αντιμετώπισαν τις εθνικές Ολλανδίας και Γαλλίας αντίστοιχα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο της Ξάνθης, τα τοπικά ΜΜΕ, τους δύο αθλητικούς ομίλους και τους πολίτες της Ξάνθης» πρόσθεσε ο κος Χατζηπαναγιώτου τονίζοντας παράλληλα πως δεν πρέπει να «ξεχνάμε άλλωστε πως η Ξάνθη δεν είχε πολλούς φίλους του βόλεϊ και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που διοργανώσαμε αυτό το διήμερο στην πόλη της Ξάνθης». 

Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτή, ενώ για την ιστορία οι δύο ελληνικές ομάδες γνώρισαν δύο διαδοχικές ήττες από τις αντίστοιχες εθνικές της Ολλανδίας και της Γαλλίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια