GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Απέβαλαν τα ΜΜΕ για να συζητήσουν απαλλαγές. Γιατί;

Κεκλεισμένων των θυρών αποφάσισε να πραγματοποιήσει την ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση της η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξάνθης, με ...

Κεκλεισμένων των θυρών αποφάσισε να πραγματοποιήσει την ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση της η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξάνθης, με την ενεργή συμμετοχή του βουλευτή Ξάνθης και πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αλέξανδρου Κοντού. Στην κρίσιμη αυτή συνεδρία αποφασίστηκε να μην την παρακολουθήσουνε μέσα ενημέρωσης αν και παρόντα από αυτά ήταν η εφημερίδα Ακρίτας δια του εκδότη της Βαγγέλη Βασιλειάδη και ο Ξάνθη FM100 με το δημοσιογράφο Γιώργο Μαυρίδη. 

Στέλεχος της ένωσης διευκρίνισε σε ερώτησή μας για την πρωτόγνωρη μυστικοπάθεια την οποία επέλεξε να ακολουθήσει σήμερα η ένωση ότι η σημερινή έγκριση του ισολογισμού είναι σημαντικότατη βάσει του νέου νόμου περί συνεταιρισμών που μπορεί να βάλει σε περιπέτειες πολλούς δευτεροβάθμιους αγροτικούς συνεταιρισμούς εφόσον οι ισολογισμοί τους είναι «εν τοις πράγμασι» ελλειμματικοί. 

Με στέλεχος της γενικής συνέλευσης τον οποίο επίσης συνομιλήσαμε ανέφερε ότι φρονιμότερο και σκοπιμότερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μην “κυκλοφορούν” λεπτομέρειες που μπορεί να βάλουν σε περιπέτειες. Πάντως θεωρείται βέβαιον ότι θα ψηφιστεί ο ισολογισμός και εντέλει θα έχουμε την απαλλαγή του διοικητικού συμβουλίου από την χρήση 2010.


Την επιλογή της κλειστής συνεδρίας προσπάθησε να δικαιολογήσει ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξάνθης, κος Γιάννης Ράπτης, ο οποίος ανέφερε πως η ΕΑΣ είναι οικονομικός οργανισμός, κατά πως λέμε "κρατικοσυνεταιριστικά" (sic). Οριακά επετεύχθη η απαρτία των μελών και η συνέλευση ξεκίνησε λίγο μετά της 11 το πρωί της Κυριακής. 

Εν αναμονή των επισήμων αποτελεσμάτων….

Δεν υπάρχουν σχόλια