GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανοιχτή η συμμετοχή της Περιφέρειας στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας

Το ομιχλώδες τοπίο που επικρατεί γύρω από τις προϋποθέσεις και τους όρους συμμετοχής στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του Υπουργείου Εργασ...

Το ομιχλώδες τοπίο που επικρατεί γύρω από τις προϋποθέσεις και τους όρους συμμετοχής στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας οδήγησε το περιφερειακό συμβούλιο της ΑΜΘ που συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας 30/05/2011 σε αναβολή συζήτηση της συμμετοχής της περιφέρειας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα για τις 14 Ιουνίου, ημέρα που ορίστηκε το νέο συμβούλιο του οργάνου.

«Βρισκόμαστε ακόμη στο στάδιο της αξιολόγησης των προτάσεων και το θέμα θα επανέλθει στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο» επισήμανε ο περιφερειακός σύμβουλος κος Δημήτρης Πέτροβιτς, μιλώντας στον Ρ/Σ Ξάνθη ΦΜ100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα. Όπως τόνισε ο κος Πέτροβιτς «υπάρχει μια φημολογία ότι μπορεί να οδηγηθεί η περιφέρεια στον ορισμό ως φορέα μιας συγκεκριμένα ΜΚΟ. Επ’ αυτό η περιφερειακή αρχή είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και το διέψευσε». 

Την πεποίθηση ότι υπάρχουν πολλά κενά και αδιευκρίνιστα στοιχεία γύρω από συγκεκριμένο πρόγραμμα εξέφρασε ο κος Πέτροβιτς λέγοντας χαρακτηριστικά πως «σαφώς υπάρχουν πολλά ερωτήματα τα οποία πρέπει να απαντηθούν. Το ίδιο το πρόγραμμα πάσχει γιατί θα εφαρμοστεί πρώτη φορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια