GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τα βρήκε με Ντάνι

Πολύ κοντά στην Skoda Ξάνθη βρίσκεται ο Πορτογάλος μέσος του Ηρακλή Ντανιέλ Ρικάρντο Ντα Σίλβα Σοάρες, εν συντομία Ντάνι, σύμφωνα με δημοσίε...

Πολύ κοντά στην Skoda Ξάνθη βρίσκεται ο Πορτογάλος μέσος του Ηρακλή Ντανιέλ Ρικάρντο Ντα Σίλβα Σοάρες, εν συντομία Ντάνι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εξέδρας των σπορ, ενώ το ακόμα το δημοσίευμα αναφέρει ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο 29χρονος άσσος του Ηρακλή πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον Ηρακλή από την στιγμή που η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης υποβιβάστηκε στην Β’ Εθνική, λόγω παράνομων μεταγραφών την περίοδο του Ιανουαρίου και φαίνεται πως ήδη βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη στα Πηγάδια.

Ο Ντάνι εκτός από τον Ηρακλή έχει αγωνιστεί σε Βιζέλα (114 συμμ.), Πάκος Φερέιρα (14συμμ.) και Κρούζ (94συμμ.), ενώ πέρυσι αποκτήθηκε από την ομάδα της συμπρωτεύουσας και αγωνίστηκε σε 24 ματς στο πρωτάθλημα, έχοντας 2 τέρματα, αλλά και 3 ματς στο Κύπελλο Ελλάδος. Αν τελικά ευδοκιμήσει αυτή η μεταγραφή, θα είναι η πρώτη για τους Ξανθιώτες, μετά από πολλές αποχωρήσεις και θα είναι μια μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή, τον οποίο γνωρίζει ο κόσμος, αλλά και αυτός γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Ακόμα ο Πορτογάλος στην Ρουμάνικη Κρούζ, κατέκτησε 2 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, στόχος των Ξανθιωτών είναι και ο Μπογκντάν Μάρα. Ο 34χρονος Ρουμάνος επιτελικός, φαίνεται να είναι στις προτιμήσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη, που τον γνωρίζει καλά και μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον Ηρακλή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για να μετακομίσει στην Ξάνθη, την χρονιά που πέρασε ο Ρουμάνος είχε 27 συμμετοχές και 5 γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος, σημειώνοντας και ένα τέρμα.

Συντάκτης: Δημήτρης Καρακασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια