GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χειρόφρενο στη μεταφορά των μαθητών και από τα Ταξί

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ξάνθης να σταματήσει τη μεταφορά των μαθητών , από την ερχόμενη Δευτέρα 2 Μάιου, καθώς δεν ...

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ξάνθης να σταματήσει τη μεταφορά των μαθητών, από την ερχόμενη Δευτέρα 2 Μάιου, καθώς δεν έχουν υπογραφτεί ακόμη οι σχετικές συμβάσεις για το δεύτερο τετράμηνο του έτους, ο σύνδεσμος των ταξί του Νομού Ξάνθης αποφάσισε, για τους ίδιους λόγους, να προχωρήσει στην προσωρινή αναστολή της μεταφοράς των μαθητών, μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους τα οποία περιγράφονται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ως εξής:
 
«Από 20-09-2010 μεταφέρουμε τους μαθητές του Νομού μας με τη δέουσα προσοχή και επιμέλεια και σύμφωνα με τις αρχές της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών. Από την άλλη πλευρά, η τέως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ξάνθης, αποδέχθηκε την προσφορά μας αυτή (εκτέλεση των δρομολογίων) δίχως ποτέ να εκφράσει αντιρρήσεις προφορικές ή γραπτές επί της προσφερθείσης από εμάς παροχής. Επιπλέον ουδέποτε υπήρξε από αυτήν ή τη διάδοχη κατάστασή της (Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης) ή από την Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Νομού Ξάνθης οποιαδήποτε αιτίαση ή αμφισβήτηση για μη προσήκουσα εκπλήρωση της αναληφθείσης από εμάς υποχρέωσης.

Επειδή από τότε μέχρι και σήμερα εκπληρώνουμε προσηκόντως τη μεταφορά των μαθητών.

Επειδή εμείς από την πλευρά μας έχουμε εκπληρώσει όλα όσα δεσμευτήκαμε να εκπληρώσουμε (πληρωμή αναλογούντος ΦΠΑ, έκδοση τιμολογίων), ενώ εσείς όχι.

Επειδή δεν μπορεί να συνεχιστεί το κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας για εμάς και τις οικογένειες μας, αφού πέρα από το προαναφερθέν πρόβλημα της μη καταβολής των χρημάτων, εκκρεμεί σωρρευτικώς και η μη κατάρτιση σύμβασης για το χρονικό διάστημα από 10-01-2011 έως και τη λήξη του σχολικού έτους.


Επειδή θα πρέπει να μας καταβάλετε όσα μας οφείλετε τουλάχιστον για το χρονικό διάστημα από 20-09-2010 μέχρι 31-12-2010.

Επειδή θα πρέπει να μας κατοχυρώσετε με την κατάρτιση μίας καθ΄ όλα έγκυρης σύμβασης έως το τέλος της σχολικής περιόδου.

Επειδή από δική σας αποκλειστική υπαιτιότητα οδηγηθήκαμε σε αυτή την αδιέξοδη κατάσταση.

Για τους λόγους αυτούς και με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας, σας δηλώνουμε με μεγάλη μας λύπη ότι από 02-05-2011 αναστέλλουμε τη μεταφορά μαθητών και προσδοκούμε σε άμεσες ενέργειές σας για τη διευθέτηση του ζητήματος που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε.

Ξάνθη, 28 Απριλίου 2011
Με τιμή
 
Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού EUROTAXI
Στυλιανός Γουναρίδης.
 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
Προς:
1) Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης κ. Σωκράτη Ξυνίδη
2) Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Κρατικής Διοίκησης
3) Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
4) Βουλευτές κ. Αλέξανδρο Κοντό και Μάνταζη Τσετίν
5) Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης
6) Τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ξάνθης
7) Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης»

Δεν υπάρχουν σχόλια