GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Περιμένοντας τον Ουζουνίδη

Στην προπόνηση της Πέμπτης, οι ποδοσφαιριστές της SKODA Ξάνθης, ακολούθησαν το πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Πάρη Ζουμπούλη, ο οποίος επέστρ...

Στην προπόνηση της Πέμπτης, οι ποδοσφαιριστές της SKODA Ξάνθης, ακολούθησαν το πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Πάρη Ζουμπούλη, ο οποίος επέστρεψε από σεμινάριο προπονητικής και του προπονητή τερματοφυλάκων Αλέκου Μαλαδένη, περιμένοντας την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα συνέχισαν τις προπονήσεις οι παίκτες της SKODA Ξάνθης και οι μόνοι που δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα ήταν οι Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, Κιμ Τζάγκι και ο Θόδωρος Βασιλακάκης. Ο τελευταίος έχει ένα τραυματισμό στον αστράγαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Στην προπόνηση συμμετείχε κι ο Γιούρι Λοντίγκιν μετά τον δανεισμό του στον Εορδαϊκό.

Ο Γκσπούρνινγκ είχε συνάντηση με την διοίκηση, χωρίς να υπάρξει κάτι οριστικό για τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας τους. Παράλληλα υπάρχουν ομάδες από τη Γερμανία που ενδιαφέρονται για τον τερματοφύλακα της SKODA όπως η Φράιμπουργκ, όμως εξελίξεις αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας.


Την Παρασκευή στις 15:00 η ομάδα Νέων θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων ΟΠΑΠ και στη σύνθεση της θα έχει τους Αλτιπαρμακόφσκι, Καθάριος, Τσουμάνη, Μάνταλο και Ζαρόπουλο.

Το καθιερωμένο φιλικό με την ομάδα των παλαιμάχων θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 17:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια