GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι βλαχοδήμαρχοι των οκτώ

Οι αιτίες της κατάρρευσης του ελληνικού μοντέλου διαβίωσης είναι πάμπολλες αλλά δεν έχουν όλες την ίδια συμμετοχή στο τελικό αποτέλεσμα.  Έ...

Οι αιτίες της κατάρρευσης του ελληνικού μοντέλου διαβίωσης είναι πάμπολλες αλλά δεν έχουν όλες την ίδια συμμετοχή στο τελικό αποτέλεσμα. 

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας είναι η ξετσίπωτη δημοσιογραφία των τηλεαστέρων.
 
Το μοναδικό είδος ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο που κάθε βράδυ μετατρέπεται σε... ιατροδικαστές, δικηγόρους, γιατρούς, οικονομολόγους, εμπειρογνώμονες πάσης φύσεως ανάλογα με το θέμα και την περίπτωση.

Κάθε βράδυ ένας αφόρητος ξεροολισμός που συνοδεύεται από χαμηλής στάθμης θεατρινίστικες φιγούρες και απαγγελία προγεγραμμένων τοποθετήσεων .

Αχθοφόροι οικονομικών συμφερόντων των αφεντικών τους εκτελεστές πολιτικών συμβολαίων τραμπούκοι της ελληνικής κοινωνίας επιτελούν κάθε βράδυ εγκεφαλικές τομές στο μυαλό και την σκέψη των τηλεθεατών.

Μοναδικό φαινόμενο στην παγκόσμια οικονομία ζημιογόνες επιχειρήσεις να αμείβουν με ετήσια συμβόλαια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ εργαζόμενους οι οποίοι μετατρέπονται σε εκδότες με επίπεδο ζωής που θα ζήλευαν δεκάδες μεγαλοβιομήχανοι.

Και βέβαια οι φελλοί καλούν φελλούς στις εκπομπές τους για να μην υπάρχει μέτρο σύγκρισης και φανεί η γύμνια τους δημιουργώντας τον πλέον αποπνικτικό ανούσιο εμετό ενημέρωσης.

Δημοσιογραφικοί χαμαιλέοντες που άλλοτε μετατρέπονται σε βρικόλακες άλλοτε σε εύθυμους-χαζοχαρούμενους σχολιαστές καταφέρνοντας πάντα στο τέλος να ξεγελούν και να υπνωτίζουν τον τηλεθεατή.

Φουρναραίοι που ψήνουν επί ώρες -χρόνια τους πολίτες στην γάστρα της παραπλάνησης και της ανηθικότητας καταφέρνοντας να μετατρέψουν όλους μας σε φραντζόλες ίδιου μεγέθους βάρους γεύσης σχήματος.

Αποτελούν τους χειριστές της ποιο τέλειας μηχανής που καταφέρνει πάντα να παράγει με θαυμαστή ακρίβεια το ίδιο αποτέλεσμα. Παραπληροφόρηση, αποχαύνωση, απραξία, ανεκτικότητα, φόβο, παράλυση.

Τέλειοι φαρμακοποιοί αφού καταφέρνουν με νοηματική ένεση να εισάγουν στον καθένα μας την ποσότητα της οργής και θυμού που θέλουν. Οργή και θυμός που καταφέρνουν να τον αδρανοποιούν με έναν μαγικό τρόπο όπως θέλουν και όποτε θέλουν.

Δεν υπάρχει προηγούμενο ένας τόσος μικρός αριθμός ανθρώπων να επιτελεί τόσο μεγάλη ζημιά στη καθημερινή λειτουργία της πατρίδας. Αποτελούν το πλέον καταστροφικό όπλο της λογικής και της αναζήτησης πραγματικής διεξόδου από τα προβλήματα. Καταφέρνουν να κρατούν εγκλωβισμένους εκατομμύρια ανθρώπους στους ποιο σκοτεινούς λαβύρινθους σκέψης και ατολμίας που μπορεί να φανταστεί κανείς

antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια