GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σύλληψη οκτώ μη νόμιμων μεταναστών

Την Τρίτη 26-04-2011 και ώρα 01.30΄στην περιοχή Πέπλου Έβρου, συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομ...

Την Τρίτη 26-04-2011 και ώρα 01.30΄στην περιοχή Πέπλου Έβρου, συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με αξιωματούχους του FRONTEX, οκτώ (8) μη νόμιμοι μετανάστες.
 
Συγκεκριμένα, την 23.00΄ ώρα της 26/04/2011, εντοπίστηκε από το αεροπλάνο του FRONTEX, μία (1) φουσκωτή λέμβος να εξέρχεται από τον παραπόταμο Εργύνη της Τουρκίας προς τον ποταμό Έβρο και την παραποτάμια περιοχή της Γεμιστής Έβρου. Ειδοποιήθηκε η Ομάδα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης και σε συνεργασία με Αξιωματούχους του Frontex, μετέβησαν στην περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν τη λέμβο. Μόλις έφθασαν στο σημείο εντόπισαν και συνέλαβαν οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες, ενώ οι διακινητές είχαν ήδη διαφύγει.
 
Κατασχέθηκε η πλαστική φουσκωτή λέμβος με μία (1) εξωλέμβια μηχανή.
 
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια