GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κατάληψη στον ΟΑΕΔ Ξάνθης

Σε κατάληψη του ΟΑΕΔ Ξάνθης προχώρησαν σήμερα το πρωί οι ΡΟΜ ΑΜ-Θ, διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή των χρηματικών επιδοτήσεων στα μέλη το...

Σε κατάληψη του ΟΑΕΔ Ξάνθης προχώρησαν σήμερα το πρωί οι ΡΟΜ ΑΜ-Θ, διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή των χρηματικών επιδοτήσεων στα μέλη τους από το 2009.

«Ο λόγος για τον οποίο γίνεται αυτή η κατάληψη έχει να κάνει με το επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που ξεκίνησε το 2009 και έως σήμερα, δυστυχώς, δεν έχουν καταβληθεί στους μισούς εγκριθέντες και δικαιούχους ούτε η προκαταβολή» ανέφερε στον «Ακ.» ο πρόεδρος τον ΡΟΜ ΑΜ-Θ κος Ηλίας Συμεών συμπληρώνοντας πως  «είναι μια μορφή από τη δική μας την πλευρά ειρηνικής κινητοποίησης ώστε να μπορέσουν να αντιληφθούν οι αρμόδιοι φορείς το πρόβλημα το οποίο μας έχουν δημιουργήσει αυτοί οι ίδιοι».

Η κατάληψη θα συνεχιστεί και αύριο στα γραφεία του ΟΑΕΔ, ενώ εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα των διαδηλωτών, αυτοί προτίθενται να πραγματοποιήσουν μια σειρά από καταλήψεις στα κατά τόπους γραφεία του ΟΑΕΔ ανά την Περιφέρεια.

Ακούστε εδώ τι δήλωσε ο κος. Ηλίας Συμεών 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια