GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η ελπίδα της Ελλάδας βρίσκεται στην περιφέρεια

Ο Βουλευτής Ευβοίας και υπεύθυνος του τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, κ. Σίμος Κεδίκογλου, επισκέφτηκε την πόλη της Ξάνθης...

Ο Βουλευτής Ευβοίας και υπεύθυνος του τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, κ. Σίμος Κεδίκογλου, επισκέφτηκε την πόλη της Ξάνθης το απόγευμα της Παρασκευής (25-02).

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας που παραχώρησε σε γνωστό ξενοδοχείο της Ξάνθης, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις, ο κ.  Κεδίκογλου αναφέρθηκε στην κυβερνητική πολιτική και τον ρόλο των μέσων μαζικής ενημέρωσης στην διαμόρφωση αυτής

Για τον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη:
Πολλά υπονοούμενα, σχετικά με τους λόγους που εμποδίσουν την ολοκλήρωση του έργου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, άφησε ο κ. Κεδίκογλου κατά την ομιλία του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «από εκεί που ήμασταν πελάτες, γινόμασταν παίκτες στην ενεργειακή σκακιέρα. Τώρα το ΠΑΣΟΚ και ρίχνει τις ευθύνες στη Βουλγαρία. Ήταν προσχεδιασμένο και όλοι μπορείτε να καταλάβετε από πού. Και πείτε μου σε προεκλογική περίοδο που το έχετε ξαναδεί να φεύγει ο πρωθυπουργός και να πηγαίνει στην Ουάσικτον;»

Για το μνημόνιο:
Ως αντεθνικό χαρακτήρισε το μνημόνιο ο κ. Κεδίκογλου, καθώς όπως υπογράμμισε «είναι εθνικής σημασίας να αποτραπεί η ολοκλήρωση του μνημονίου», συμπληρώνοντας παράλληλα πως  «αυτή τη στιγμή, ως κόμμα, είμαστε η εθνικά καλύτερη λύση».

Για τον ρόλο των μέσων μαζικής ενημέρωσης:
Ιδιαίτερα επικριτικός εμφανίστηκε απέναντι στον τρόπο με τον οποίο τα ισχυρά μέσα μαζικής ενημέρωσης προβάλουν τις δράσεις της Ν.Δ. σε σχέση με αυτές του ΠΑΣΟΚ. Χαρακτηρίστηκα ο κ. Κεδίκογλου επισήμανε πως «ένα ελάχιστο κομμάτι της δραστηριότητάς μας δημοσιοποιείται στα κανάλια. Εκεί βλέπετε μόνο μια παρέλαση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και ίσως στο τέλος του δελτίου του να φιλοξενήσουν κάποια δήλωση του προέδρου μας» για να προσθέσει πως  «»ε αυτά που κάνουν απαξιώνουν τη δημόσια τηλεόραση στα μάτια του πολίτη, όταν την κάνουν κυβερνητικό φερέφωνο. Είναι στρατηγική μας απόφαση να στηριχθούμε και να στηρίξουμε τα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης, γιατί δεν είναι ελεγχόμενα και έχουν καλύτερη σχέση με τον πολίτη. Πιστεύουμε ότι η ελπίδα της Ελλάδας βρίσκεται στην περιφέρεια, η Αθήνα έχει κορεστεί». 

Ακούστε εδώ όλη την ομιλία του κ. Κεδίκογλου: 

Σίμος Κεδίκογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια