GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αμεσότερη η σχέση των περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με τους Πολίτες

«Πρέπει τα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης να πάρουν το μερίδιο που τους αναλογεί στην κυβερνητική διαφήμιση, αλλά πάντα με όρους διαφάνειας», ...

«Πρέπει τα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης να πάρουν το μερίδιο που τους αναλογεί στην κυβερνητική διαφήμιση, αλλά πάντα με όρους διαφάνειας», τόνισε ο κ. Κεδίκογλου κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης του με τους εκπροσώπους των περιφερειακών μέσων μαζικής ενημέρωσης που παραβρέθηκαν στη συνάντηση με θέμα την καταγραφή προτάσεων για την ορθότερη λειτουργία του περιφερειακού Τύπου.

Ο κ. Κεδίκογλου παρουσιάστηκε επικριτικός απέναντι στον τρόπο λειτουργίας των ισχυρών μέσων μαζικής ενημέρωσης, λέγοντας πως πρέπει να δοθούν ενθαρρυντικά κίνητρα στα περιφερειακά μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία όπως υπογράμμισε έχουν αμεσότερη σχέση με τους πολίτες.

Για τις πρόωρες εκλογές
«Νομίζω ότι αν γυρίσετε όλη την Ελλάδα δεν θα βρείτε πολλούς έλληνες που να πιστεύουν ότι πρέπει να γίνουν εκλογές αυτή τη στιγμή» τόνισε ο κ. Κεδίκογλου, συμπληρώνοντας πως αυτές είναι αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού και αυτός είναι που θα επιλέξει το εάν και πότε θα διεξαχθούν πρόωρες εκλογές στη χώρα μας. «Αυτή τη στιγμή αποτελούμε την καλύτερη λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα. Η κυβέρνηση που έχουμε λειτουργεί χωρίς μπούσουλα» ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου.

Για το ΑΠΕ
«Είναι μια απόπειρα μετατροπής του εθνικού πρακτορείου ειδήσεων σε κυβερνητικό πρακτορείο. Απαξιώνεται ένα δημόσιο μέσο ενημέρωσης ιδιαίτερης σημασίας» ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου για τις πρόσφατες καταγγελίες σχετικά με τη δράση και τις τακτικές του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με σχετικές ερωτήσεις στη Βουλή από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. «Υπάρχουνε φασιστικές πρακτικές που δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστούνε» υπογράμμισε ο κ. Κεδίκογλου για να προσθέσει πως «ο τρόπος λειτουργίας των μέσων μαζικής ενημέρωσης μέσα σε μια κοινωνία είναι καθοριστικός για την ποιότητα της Δημοκρατίας της».

Ακούστε τι δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου: 

Κεδίκογλου Σίμος

Δεν υπάρχουν σχόλια