GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου για την ενίσχυση του Γηροκομείου

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011, στο Μοτέλ Νατάσσα η Πανηγυρική Συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Ξάνθης με αφο...

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011, στο Μοτέλ Νατάσσα η Πανηγυρική Συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Ξάνθης με αφορμή την καθιερωμένη κοπή της πίτας του Ομίλου για το Νέο Έτος.

Στόχος της Συνεστίασης αυτής ήταν η συλλογή χρημάτων για την ενίσχυση του Γηροκομείου Ξάνθης, το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Πρωτοσύγκελος Ξάνθης και Περιθεωρίου π. Παντελεήμονας, ενώ το παρόν έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης, ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Δημήτρης Μπένης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού ΑΜ-Θ από την Καβάλα Κώστας Παπακοσμάς, εκ μέρους του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ξάνθης ο Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος Γεώργιος Μυλωνάς, ο αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης Ιωακείμ Τσουκνάδης, η Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης Βιβή Στυλιανίδου, φίλοι Ροταριανοί από τον Ροταριανό Όμιλο Θεσσαλονίκης «Ανατόλια», το Ροταριανό Όμιλο Κομοτηνής, το Ροταριανό Όμιλο Κομοτηνής «ΡΟΔΟΠΗ» και πλήθος Ξανθιωτών, φίλων του Ρόταρυ.

Η συνεστίαση συνοδεύτηκε από την επίσημη επίσκεψη του Διοικητού της 2481 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ Βησσαρίωνα Ζάχου και του Βοηθού Διοικητού Δημήτρη Κεσόγλου.

  Μετά την κοπή της πίτας και τους σύντομους χαιρετισμούς από τους επίσημους προσκεκλημένους ακολούθησε τελετή εισδοχής 2 νέων μελών του Ομίλου, γεύμα, λαχειοφόρος αγορά και κλήρωση πλούσιων δώρων και φυσικά πολύ χορός και διασκέδαση υπό τους ρυθμούς ζωντανής μουσικής από τετραμελές συγκρότημα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ροταριανού Ομίλου Ξάνθης εξέδωσε δελτίο τύπου με το όποιο «επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Παναγιώτη Σγουρίδη, ο οποίος προσέφερε τα κρασιά για τη συνεστίαση αυτή, καθώς και πλήθος ξανθιωτών, μελών του εμπορικού κόσμου της Ξάνθης, οι οποίοι προσέφεραν τα υπέροχα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς, μεταξύ των οποίων οι: Βιβλιοπωλείο Βρεττού, Βιβλιοπωλείο ΛΥΧΝΟΣ, κατάστημα αθλητικών ειδών ATHLETE’s Χατζοπούλου, DONNY’S CAFE, Ψητοπωλείο ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ, Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών APPLE STUDIES Ανέστης Τσετινές, κέντρο κοσμητικής ιατρικής NOVAMED DERMOLASER CLINICS, Καμπαξή Ευαγγελία, ασφάλειες ΣΑΜΑΡΑ, εκδόσεις ΣΠΑΝΙΔΗ, βιβλιοπωλείο ΤΣΕΛΕΠΗΣ, οπτικά ΤΟΥΜΠΑΡΗΣ, Parfumerie Χατζηγεωργίου Φιλιώ, βιβλιοπωλείο ΠΑΡΑΣΧΙΔΗΣ, Τοντριάς Γεώργιος, είδη ρουχισμού MUST Θέμης Καρακάσης, Αθλητικά είδη ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ, είδη δώρων ΜΙΧΑΗΛ, MAY SPORTS, Χατζηιωαννίδης Αθανάσιος, Μακρή και ο ροταριανός Χρήστος Παπαδόπουλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια