GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δωρεάν τεστ Παπανικολάου στα δημόσια νοσοκομεία της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης!

Δωρεάν τεστ Παπανικολάου θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν όλες οι γυναίκες από 15 ετών και άνω, στα δημόσια και πανεπιστημιακά νοσοκομεία τη...

Δωρεάν τεστ Παπανικολάου θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν όλες οι γυναίκες από 15 ετών και άνω, στα δημόσια και πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αλλά και όλης της χώρας, που διαθέτουν γυναικολογική κλινική, από τις 24 έως τις 31 Ιανουαρίου 2011.

Το πρόγραμμα δωρεάν προσυμπτωματικών ελέγχων, που θα πραγματοποιηθεί σε όλη την επικράτεια, υλοποιείται στο πλαίσιο του εθνικού σχεδίου δράσης για τον καρκίνο, με αφορμή την 5η ευρωπαϊκή εβδομάδα πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Στόχος του Υπουργείου Υγείας είναι η εφαρμογή της προληπτικής ιατρικής και των προσυμπτωματικών ελέγχων για μεγάλο τμήμα του πληθυσμού, ώστε να γίνει συνείδηση η ανάγκη για ετήσιο έλεγχο σε όλες τις γυναίκες.

Επισκέψεις χωρίς ραντεβού καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας θα δέχονται τα παρακάτω νοσοκομεία:

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ»
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, ΕΒΡΟΣ

ΠΗΓΗ: piazzadelpopolo

Δεν υπάρχουν σχόλια