GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με δεσμεύσεις και ευχές ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης

       Το μεσημέρι της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Ξάνθης, με τον δήμαρχο, κ. Μιχάλη ...

       Το μεσημέρι της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Ξάνθης, με τον δήμαρχο, κ. Μιχάλη Στυλιανίδη και τους δημοτικούς συμβούλους να ορκίζονται στον Θεό και το Σύνταγμα, δεσμευόμενοι να υπηρετούν τον πολίτη και τις ανάγκες του.

       Ο κ. Μιχάλης Στυλιανίδης, αφού συγχάρηκε όλους τους δημοτικούς συμβούλους για την εκλογή τους, δήλωσε πως «Όλοι μαζί, ανεξάρτητα από τη θέση μας, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας και να πετύχουμε τους βασικούς μας στόχους, που είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, η βελτίωση του επιπέδου ζωής τους αλλά και η προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας, σε συνεργασία πάντα και με την Περιφέρεια, σε όλους τους τομείς». Παράλληλα ο κ. Στυλιανίδης αναφερόμενος στα προβλήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του «Καλλικράτη», συνδυαστικά με τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που διανύει η χώρα μας, ισχυρίστηκε πως «Θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα προσαρμογής, ιδιαίτερα της πρώτης περιόδου και προς αυτή την κατεύθυνση χρειάζεται η προσπάθεια και η σύμπνοια όλων! Δεν πρέπει να διαταραχθεί η κοινωνική συνοχή και για αυτό σας καλώ να προσπαθήσουμε από κοινού να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα».

      Με τη σειρά του ο επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες για την αλλαγή», κ. Χρίστος Πούλιος δήλωσε πως οι νέες συνθήκες απαιτούν «συνεννόηση» ανάμεσα στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών, αλλά και οι συνθήκες που επικρατούν πλέον στην κοινωνία μας, απαιτούν συναινέσεις. Θα πρέπει να υπάρχει ένα μίνιμουμ επίπεδο συνεννόησης για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα» ενώ διευκρίνισε πως «Δεν ζητάμε συνδιαχείριση! Στη δική μας λογική δεν είναι μόνο η στείρα αντιπολίτευση, αλλά και ο θεσμικός έλεγχος και οι προτάσεις για το καλό των συμπολιτών μας».

       Στην συνέχεια οι κ.κ. Ανταμπούφης, Αχμέτογλου και Κολλάρος ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον νεοσύστατο Καλλικρατικό Δήμο, και επισήμαναν πως από τη μεριά τους θα ασκήσουν τα αντιπολιτευτικά τους καθήκοντα, ώστε το έργο της Δημοτικής αρχής να είναι παραγωγικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια