GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προ-αγγελτήριο Θανάτου Κολυμβητηρίου Ξάνθης

Το λατρεμένο μας  Κολυμβητήριο, που ασθένησε εξ επί τούτου και βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, ώστε σύντομα να πνεύσει τα λοίσθια.

Το λατρεμένο μας  Κολυμβητήριο, που ασθένησε εξ επί τούτου και βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, ώστε σύντομα να πνεύσει τα λοίσθια.

Συνταγή απλή και αποτελεσματική. Σβήνεται ο λέβητας, κλείνονται οι ανακυκλωτήρες, παύονται τα φίλτρα. Το νερό παγώνει και βαλτώνει. Μετά καργάρεται μέσα χλώριο. Οι κολυμβητές λακίζουν. Μένουν λίγοι και επίμονοι, αλλά σύντομα κι αυτοί ή θα παγώσουν ή θα χλωροψοφήσουν.

Και τότε, αγαπητοί συμπολίτες, την 23η Δεκεμβρίου 2010, θα τελέσουμε απερίσπαστοι την κηδεία του πολυαγαπημένου μας Κολυμβητηρίου.

Τότε σύμπαν το Αστικό Συμβούλιο, της εξουσίας και της αντιπολίτευσης, αφού και μαζί με το περιώνυμο πλήθος θα επιθέσουμε όλοι μαζί την ταφόπλακα, γερά και σταθερά, ώστε να αποκλεισθεί κάθε ελπίδα κοινωφελούς νεκρανάστασης.

Εν συνεχεία, καφές της παρηγοριάς θα σερβιριστεί σε νυν καφεκοπτείο και πρώην παρκάκι της παραλίας.
Και στα δικά σας

Με αυτή το προ-αγγελτήριου θανάτου στα χέρια τους, συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (εχθές) οι διαδηλωτές στο κέντρο της Ξάνθης, διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο του κολυμβητηρίου. 

Ακολουθώντας τον δρόμο που πήραν τα περισσότερα κολυμβητήρια της Β. Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και αυτό της Κομοτηνής και σύντομα και αυτό της Καβάλας, το κολυμβητήριο της Ξάνθης στολίστηκε….με ένα λουκέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια