GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με σκληρή γλώσσα σχολιάζει τις συνεντεύξεις του πρώην Βουλευτή της ΝΔ, Ιλχάν Αχμέτ, η ΝΟΔΕ Ροδόπης.

Με σκληρή γλώσσα σχολιάζει τις συνεντεύξεις του πρώην Βουλευτή της ΝΔ, Ιλχάν Αχμέτ, η ΝΟΔΕ της ΝΔ.   Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ ...

Με σκληρή γλώσσα σχολιάζει τις συνεντεύξεις του πρώην Βουλευτή της ΝΔ, Ιλχάν Αχμέτ, η ΝΟΔΕ της ΝΔ.
 
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Ροδόπης αναφέρει, «Κανείς από την μειονότητα αλλά και την τοπική κοινωνία δεν ξεχνά ότι:

1 Ο Ιλχάν Αχμέτ ήταν ο εμπνευστής, ο συντάκτης και ο εισηγητής των σχεδίων Νόμου για την βακουφική περιουσία και τους Ιμάμηδες, προς την τότε Υπουργό εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.

2 Ενώ η Νέα Δημοκρατία και ο τότε πρωθυπουργός του εμπιστεύθηκαν εν λευκώ την διαμόρφωση μιας σύγχρονης Ευρωπαϊκής Μειονοτικής Πολιτικής και την εφαρμογή της, αυτός δεν φάνηκε αντάξιος των περιστάσεων και έχασε την ευκαιρία.

3 Θυμίζουμε ότι ο Ιλχάν Αχμέτ υπήρξε άτυπος σύμβουλος του ΓΓ της Περιφέρεας που τώρα κατηγορεί για τις αποφάσεις του στο θέμα της βρύσης και της μειονοτικής πολιτικής γενικότερα.

Ο Ιλχάν Αχμέτ επιμελώς αποκρύπτει ότι το θέμα των μιναρέδων, των σχολείων των υποδομών και άλλων θεμάτων για πρώτη φορά διευθυτήθηκαν από την Ελληνική Πολιτεία, με θετικό τρόπο για την ίδια την Μειονότητα, όταν υπουργός παιδείας της κυβέρνησης Καραμανλή ήταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης», σημειώνει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια