GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τον συνέλβαν επειδή... έκλεψε καλωδία του Ο.Σ.Ε.

Ένας αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας 22 ετών συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, στην Εθνική Οδό Σερρών - Προμαχ...

Ένας αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας 22 ετών συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, στην Εθνική Οδό Σερρών - Προμαχώνα Σερρών, διότι κατελήφθη επ’ αυτοφώρω με μεταλλικά εργαλεία μαζί με άλλους δυο δράστες, να έχει προβεί στην κοπή καλωδίων συνολικού μήκους 500 μέτρων από σιδηροδρομική γραμμή του Ο.Σ.Ε., με σκοπό να τα αφαιρέσουν. Στην προσπάθειά του να προσεγγίσει το αυτοκίνητο για να διαφύγει ακινητοποιήθηκε, ενώ οι έτεροι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν παίρνοντας μαζί τους τα κομμένα καλώδια.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι δύο συνεργοί του συλληφθέντα ήταν αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας 22 και 29 ετών οι οποίοι συνελλήφθησαν χθες το βράδυ στη 13:30 από Αστυνομικούς του Α.Τ.Σιδηροκάστρου. Η συνολική ζημιά του Ο.Σ.Ε. ανέρχεται περίπου στα 3000 €. Κατασχέθηκαν διάφορα εργαλεία που κατείχαν οι συλληφθέντες, δυο δελτία ταυτότητας των δραστών και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο στο σημείο.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια