GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έπαιρναν διπλούς μισθούς 65 δημόσιοι υπάλληλοι

Μέχρι τον Απρίλιο του 2011 όλοι οι υπάλληλοι του δημοσίου θα πληρώνονται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών Τον πρώτο τους μισθό μέσω της ενιαία...

Μέχρι τον Απρίλιο του 2011 όλοι οι υπάλληλοι του δημοσίου θα πληρώνονται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών

Τον πρώτο τους μισθό μέσω της ενιαίας αρχής πληρωμών θα λάβουν το πρώτο 15μερο του Δεκεμβρίου 202.105 δημόσιοι υπάλληλοι.

Οι εργαζόμενοι στα υπουργεία Οικονομικών, Προστασίας του Πολίτη, Αμύνης, Υποδομών, Εργασίας, της γενικής γραμματείας Επικοινωνίας, του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και του ΕΣΡ θα είναι οι πρώτοι που θα πληρωθούν από την ΕΑΠ, ενώ στις 27 Δεκεμβρίου, το οικονομικό επιτελείο υπολογίζει να καταβάλει τους μισθούς σε ακόμα 200.000 εργαζόμενους στο Δημόσιο. Στόχος είναι έως των Απρίλιο να έχουν ενταχθεί στο σύστημα της ΕΑΠ και οι υπάλληλοι των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ.

Όπως αναφέρει ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας με την  λειτουργία της ΕΑΠ θα μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς λαμβάνει κάθε δημόσιος υπάλληλος. Ήδη εντοπίστηκαν 65 περιπτώσεις διπλοπληρωμής,οι οποίοι θα κληθούν να επιστρέψουν πίσω τα ποσά που επωφελήθηκαν.  Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν έλεγχοι για επιδόματα  που χορηγούνται χωρίς να υπάρχει αιτιολογία, για πλασματικές υπερωρίες κ.λ.π.

Οι επιτελείς του υπουργείου Οικονομικών υπολογίσουν από τον εξορθολογισμό της μισθοδοσίας στον δημόσιο τομέα θα εξοικονομηθούν ποσά που δεν αποκλείεται να φτάσουν τα 100 εκατ. ευρώ το 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια