GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προσωρινά διόδια σε 6-7 σημεία της Εγνατίας οδού

Την επιλογή δύο ή τριών σημείων στο τμήμα της Εγνατίας οδού Θεσσαλονίκης- Κήπων Έβρου, προκειμένου να τοποθετηθούν προσωρινές εγκαταστάσεις ...

Την επιλογή δύο ή τριών σημείων στο τμήμα της Εγνατίας οδού Θεσσαλονίκης- Κήπων Έβρου, προκειμένου να τοποθετηθούν προσωρινές εγκαταστάσεις διοδίων, εξετάζει η «Εγνατία Οδός Α.Ε.», όπως επιβεβαίωσε  ο αντιπρόεδρος της εταιρίας, Γιάννης Τσακλίδης.


Αντιστοίχως, περίπου πέντε σταθμοί διοδίων πρόκειται να λειτουργήσουν στο τμήμα Θεσσαλονίκης- Ηγουμενίτσας. Όπως εξήγησε ο κ.Τσακλίδης, οι λόγοι που επιβάλλουν την εσπευσμένη λειτουργία διοδίων (σε τέσσερις μήνες περίπου), αφορούν την εξυπηρέτηση των οικονομικών αναγκών της εταιρίας για τα δάνεια που έχει λάβει, τη συντήρηση του δικτύου, καθώς και την πίεση που ασκείται από την Ε.Ε. για τα κονδύλια που έχει διαθέσει.

Εκτιμάται ότι στο τμήμα Θεσσαλονίκης- Κήπων Έβρου, θα τοποθετηθούν εγκαταστάσεις διοδίων στον Ίασμο Κομοτηνής, την περιοχή του Παγγαίου και, ενδεχομένως, τη Νυμφόπετρα, με κόστος περίπου στα 2,7 ευρώ. Καθώς ήδη, έχει προκηρυχθεί διεθνής διαγωνισμός για την εγκατάσταση ηλεκτρονικού συστήματος, τα διόδια υπολογίζεται να λειτουργήσουν προσωρινά για ένα χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια